fbpx

FİTOOİL ACI BADAM YAĞI.

TƏRKİBİ: Acı badam toxumlarından soyuq sıxılma ilə alınan açıq sarı rəngli, yüngül qoxulu yağdır.

İSTİFADƏSİNƏ GÖSTƏRİŞ: Acı badam yağı antioksidantlarla, yağ turşuları. A, E, C, B1, B2, B3, B6. B9 vitaminləri, kalsium, maqnizium, fosfor, sink, kalium və dəmirlə zəngin olduğu üçün kosmetalogiyada üz dərisinin qırışları əleyhinə, gəncləşdirici vasitə kimi, göz altı şişkinlik və kölgəlikləri zamanı, dəri xəstəliklərində, dodaq çatlarında, saç tökülməsi əleyhinə istifadə olunur. Dəri xəstəliklərində quruluq, ekzema, çatlar zamanı istifadə olunur.

İSTİFADƏ QAYDASI: acı badam yağı bədən, üz, əl dərisinə və saç dibinə masajedilərək və kosmetik vasitələrə əlavə edilərək xaricə istifadə edilir.

ƏKS GÖSTƏRİŞ: Badam yağına qarşı fərdi həssaslıq.

Категория: Метка: Product ID: 5376