fbpx

ƏRİK YAĞI.

TƏRKİBİ: ərik çəyirdəyi yağı (sayuq sıxılma üsulu ilə alınmış, açıq sarı rəngli, şəffaf yağdır)

İSTİFADƏSİNƏ GÖSTƏRİŞ: Ərik yağı doymamış yağ tutşuları, Fg, K, Mq, A, C, F və B qrup vitaminlərlə zəngin olduğu üçün kosmetalogiyada nəmləndirici, yumşaldıcı, qırışlar əleyhinə, üz dərisinin elastikliyini artırmaq və yaşlanma əleyhinə təklikdə və kasmetik vasitələrə əlavə edilərək istifadə olunur. Dərinin iltihabı xəstəliklərində, hamiləlik və kökəlmə zamanı əmələ gələn çapıqlarda, saçların kəpəklənməsində, uclarının haçalanmasında, yanıq izləri, günəş ləkələri üçün effektiv vasitədir. Ərik yağı iştahsızlıq və qan azlığı zamanıda effektiv vasitədir.

İSTİFADƏ QAYDASI:
Xaricə: bədən, üz,əl dərisinə, saç dibinə masaj edərək və kosmetik vasitələrə əlavə edərək istifadə olunur.
Daxilə: 1 stəkan suya 4-5 damcı əlavə edərək, gündə bir dəfə istifadə etmək olar

ƏKS GÖSTƏRİŞ: Ərik yağına qarşı fərdi həssaslıq. 10 yaşa qədər uşaqlar.

SAXLANMA QAYDASI: Otaq temperaturunda və ya soyuducuda ağzı kip bağlı qabda saxlanmalıdır.

Категория: Product ID: 5363